Hi there! 

Wij zijn Thorr & Yaël. Al vanaf ik het me kan herinneren wou ik een Franse Bulldog. Ik wist ook al jaren voordien dat ik hem Thorr zou noemen. Met dubbele ‘r’, cause why not?! 

Thorr heeft al zijn hele leven zéér gevoelige darmen. Een random snoepje voor hem kopen uit de dierenwinkel is echt een no go. Hij geeft dan vaak over of krijgt diarree. Dit is vaak te wijten door de bewaarmiddelen (& andere troep) die in deze snoepjes verwerkt zit.  Daarom zijn wij zelf aan de slag gegaan om koekjes te bakken voor Thorr. We deelden deze vaak uit aan de hondjes van vrienden. De hondjes waren er dol op en de allergieën bleven weg! De happy pawrents spoorden me aan om deze te verkopen. Na lang twijfelen zei ik ‘f*** it, let’s do this”, and the rest is history. 

Op onze webshop vind je ook andere kwalitatieve en duurzame spullen die er ook nog eens leuk uitzien. Interieur is een grote passie van mij en ik vind het belangrijk dat ook de spullen van je hond er leuk uitzien in je thuis en nog eens bewust geproduceerd zijn.

We hope you enjoy our products as much as we do! 

xx Yaël & Thorr