Ingrediënten:

Alle producten zijn gluten- en graanvrij. De koekjes zijn gemaakt op basis van pindakaas en banaan. De donuts, taarten en cupcakes zijn op basis van worteltjes. De cupcakes, taarten en koekjes zijn ook lactosevrij. De icing (gebruikt op de donuts & sommige koekjes zoals bijvoorbeeld de zomerkoekjes) bevatten yoghurtpoeder en zijn dus niet lactosevrij. Vragen omtrent allergieën? Stel ze gerust!

Je kan onze koekjes 7 weken bewaren. Dit doe je het best in een afgesloten, luchtdichte doos. Een tinnen koekendoos zal ervoor zorgen dat de koekjes lekker knapperig blijven

Verzending:

Al onze producten kunnen verzonden worden. De taarten en cupcakes worden verzonden adhv een ‘DIY box’. Je krijgt alle benodigdheden om de cupcakes & taarten zelf af te werken. Je hoeft enkel zelf nog de topping erop te spuiten.

Wij verzenden alleen binnen België (€5,70) en Nederland (€6,75). Onze producten worden verzonden van maandag tem donderdag. Taarten & cupcakes ontvangen op maandag lukt omwille van de versheid NIET.

Disclaimer

  • We doen ons uiterste best om alle koekjes te beschermen tegen breken. We kunnen echter niet garanderen dat er geen enkel koekje zal breken tijdens het verzenden. Wij hebben helaas geen invloed op wat de postbode doet. De gebroken koekjes worden niet vervangen of vergoed. Gelukkig zullen ze wel nog even goed smaken!
  • Pakjes worden enkel verzonden wanneer deze betaald zijn.